ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Βάσεις 2020: Στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο στο τμήμα «Δασολογίας & διαχείρισης φυσικού περιβάλλοντος» Καρπενησίου γράφοντας μόνο το όνομά του...Βάσεις 2020: Υποψήφιος μπήκε σε σχολή γράφοντας… μόνο το όνομά του!
Οι βάσεις 2020 αναρτήθηκαν στο results.it.minedu.gov.gr και περίπου 100.000 υποψήφιοι μπορούν να ελέγξουν σε ποια σχολή της χώρας πέρασαν. 

Όπως φαίνεται και από τα στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας το 77% των υποψηφίων κατάφερε να περάσει σε μία σχολή της χώρας. Ωστόσο, μέσα σε όλα τα παράδοξα που μπορεί να συναντήσει κανείς εξετάζοντας το πως κινήθηκαν οι βάσεις 2020, μπορεί να δει ότι σε ορισμένοι μπήκαν γράφοντας… μόνο το όνομά τους.

Ναι, καλά διαβάσατε. Στο Γεωπονικό πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα στο τμήμα «Δασολογίας και διαχείρισης φυσικού περιβάλλοντος» υποψήφιος κατάφερε να περάσει πιάνοντας μόλις… 650 μόρια.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην παραπάνω εικόνα, ο πρώτος που πέρασε στην εν λόγω σχολή συγκέντρωσε 7,950 μόρια ενώ ο τελευταίος «μπήκε» σχεδόν γράφοντας μόνο το όνομά του, πιάνοντας μόλις 650 μόρια.

Πού μπορείτε να δείτε πού περάσατε

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας:

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Δείτε εδώ τις βάσεις για τα ΓΕΛ

Δείτε εδώ τις βάσεις για τα ΕΠΑΛ

Δείτε εδώ τα στατιστικά στοιχεία


 dikaiologitika.gr

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Βάσεις 2020: Στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο στο τμήμα «Δασολογίας & διαχείρισης φυσικού περιβάλλοντος» Καρπενησίου γράφοντας μόνο το όνομά του... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: