ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Γιατί δεν υπογράφηκε ακόμα η ΚΥΑ για το «4ευρω» των κτηνοτρόφων;


«Ψυχοβγάλτης» κατάντησε η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των αιγοπροβατοτρόφων, το λεγόμενο «4ευρώ», αφού μέχρι σήμερα ΔΕΝ έχει υπογραφεί η απαραίτητη Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για την πληρωμή, από τα υπουργεία Αγροτική Ανάπτυξης και Οικονομικών, αναφέρει ο παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής «Θεσσαλική Γη» και συνεκδότης της «ΑγροΕκφρασης» κ. Χρήστος Αθανασιάδης»

Το οξύμωρο, όπως επισημαίνει ο γνωστός δημοσιογράφος, είναι ότι η έγκριση για τις κρατικές ενισχύσεις δόθηκε από την Ε.Ε, την ίδια ημέρα, τόσο για τους αιγοπροβατοτρόφους, όσο και για τους παραγωγούς-πωλητές λαϊκών αγορών καθώς και για τους παραγωγούς σπαραγγιών και πιο συγκεκριμένα δόθηκε στις 23 Ιουλίου 2020.


Έτσι λοιπόν, στις 10 Αυγούστου δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η σχετική απόφαση ενίσχυσης για τους παραγωγούς λαϊκών αγορών καθώς και για τους παραγωγούς σπαραγγιών αλλά για τους αιγοπροβατοτρόφους ΔΕΝ έχει υπογραφεί τίποτα.

Γιατί άραγε; Μήπως προέκυψε πάλι κανένα λάθος, όπως με την πρώτη αποστολή του αιτήματος στην Ε.Ε, όπου μας επιστράφηκε το αίτημα για διόρθωση; Τι ακριβώς συμβαίνει; Ελπίζουμε το ΥΠΑΑΤ να ενημερώσει εγκαίρως τους αιγοπροβατοτρόφους, στους οποίους η αγανάκτηση βρίσκεται σε υπερθετικό βαθμό, καταλήγει ο κ. Αθανασιάδης.
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Γιατί δεν υπογράφηκε ακόμα η ΚΥΑ για το «4ευρω» των κτηνοτρόφων; Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 2:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: