ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τι θα γίνει με την Agrothessaly μετά την ματαίωση της ΔΕΘ;Η ματαίωση της ΔΕΘ λόγω κορωνοϊού για πρώτη φορά από την λειτουργία της, από την ΔΕΘ- HELEXPO, ήταν μια είδηση που θορύβησε όλη την Ελλάδα αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας καθώς θεωρείται η κορυφαία έκθεση της κάθε χρονιάς για τα ελληνικά δεδομένα.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΔΕΘ- HELEXPO είναι υπεύθυνη και για την διεξαγωγή και της δική μας Agrothessaly που αναμένεται να γίνει στις αρχές Μαρτίου του 2021. Το ερώτημα είναι αν η ματαίωση της ΔΕΘ επηρεάζει την λειτουργία της έκθεσης στη Λάρισα.

Ας δούμε τα έως τώρα δεδομένα. Πριν από περίπου 20 ημέρες (μέσα στον Ιούλιο) στη Λάρισα βρέθηκε αντιπροσωπεία της ΔΕΘ- HELEXPO για να συζητήσουν με τον δήμο τα πρώτα οργανωτικά ζητήματα της Agrothessaly. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι μέχρι τότε δεν είχε παρθεί απόφαση για την ματαίωση της ΔΕΘ. Οι άνθρωποι της ΔΕΘ- HELEXPO σύμφωνα με πληροφορίες εργάζονται προς την κατεύθυνση της διοργάνωσης της έκθεσης της Λάρισας το Μάρτιο του 2021. Βέβαια αυτό θα γίνει αφού πρώτα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον κορωνοϊό. Βέβαια η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί όταν φτάσουμε κοντά στην περίοδο της διοργάνωσης και θα υπάρχει σαφής επιδημιολογική κατάσταση για την χώρα και την περιοχή μας.

Π.Γ.
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Τι θα γίνει με την Agrothessaly μετά την ματαίωση της ΔΕΘ; Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: