ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΑΚΚΕΛ: Η μείωση ΕΦΚ αγροτικού πετρελαίου ήταν ακόμη μια ακάλυπτη επιταγή της κυβέρνησης ΜητσοτάκηΠροεκλογικά ο γιος του Μητσοτάκη στην Λάρισα είχε υποσχεθεί πώς από τα πρώτα έργα της κυβέρνησης του θα είναι γενναία μείωση του ΕΦΚ αγροτικού πετρελαίου. Το ΑΚΚΕΛ 4 μήνες μετά τις εκλογές με επιστολή του, υπενθύμισε στον πρωθυπουργό τις υποσχέσεις του. Ένας χρόνος και δύο μήνες πέρασαν και ακόμη οι υποσχέσεις του πρωθυπουργού έγιναν ακάλυπτες επιταγές. 
 
Εάν ένας έμπορος αγόραζε το προϊόν σας (ψηφος) και καθηστερούσε να σας πληρώσει 1 χρόνο και 2 μήνες, πως θα τον χαρακτηρίζατε ; 

Η επιστολή που έστειλε το ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ -ΑΚΚΕΛ στον πρωθυπουργό για να του υπενθυμίσει τις προεκλογικές υποσχέσεις για μείωση ΕΦΚ αγροτικού πετρελαίου : 

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Στις προεκλογικές εξαγγελίες σας είχατε αναφέρει ότι έχετε ζητήσει από το επιτελείο σας να επεξεργαστεί τρόπους ώστε να μειώσετε τον φόρο στο αγροτικό πετρέλαιο που είναι δυσβάσταχτο για τους Έλληνες αγρότες. 

Σήμερα που η τιμή του πετρελαίου ανεβαίνει και αποτελεί άμεση απειλή για τους Έλληνες αγρότες, σάς καλούμε ναι εφαρμόσετε άμεσα την μείωση αν όχι κατάργηση του φόρου στο πετρέλαιο για τους αγρότες, έτσι ώστε να μπορέσει να επιβιώσει η Αγροτική παραγωγή στην Ελλάδα και φυσικά να υλοποιήσετε τις εξαγγελίες σας.

Με τιμή,

Ευάγγελος (Βάκης) Τσιομπανίδης,
Πρόεδρος ΑΚΚΕΛ 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
ΑΚΚΕΛ: Η μείωση ΕΦΚ αγροτικού πετρελαίου ήταν ακόμη μια ακάλυπτη επιταγή της κυβέρνησης Μητσοτάκη Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:15 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: