ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ζημιές στη βιομηχανική τομάτα από ξαφνικό μπουρίνι με δυνατό αέρα & χαλάζι στην επαρχία Φαρσάλων


Ξαφνικό μπουρίνι με δυνατό αέρα και χαλάζι στην επαρχία Φαρσάλων-Ζημιές στη βιομηχανική τομάτα .Πλημμύριαν χωράφια -αποκαρδιωτική εικόνα με το πρώτο φως της ημέρας (ΦΩΤΟ)

Ξαφνικό μπουρίνι ξέσπασε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα στην επαρχία Φαρσάλων, σε συνδυασμό με δυνατό αέρα που σε κάποια σημεία έφερνε μαζί του και χαλάζι.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η βιομηχανική ντομάτα θα παρουσιάσει σοβαρό πρόβλημα καθώς πολλές από αυτές βρίσκονται στο τελικό στάδιο λίγο πριν την συλλογή.

Το μέγεθος της ζημιάς θα εκτιμηθεί τις επόμενες ώρες από τους αγρότες.

Aποκαρδιωτική εικόνα με το πρώτο φως της ημέρας

Με το πρώτο φως της ημέρας σήμερα, η εικόνα καστροφής είναι ορατή σε πολλές περιοχές του κάμπου των Φαρσάλων. χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του παραγωγού Βσίλη Βασιλόπουλου:

Αποκαρδιωτική η εικόνα με το πρώτο φως της μέρας, τα πλήγματα στην αγροτική παραγωγή είναι διαδοχικά τις τελευταίες χρονιές. Το χαλάζι και τα πλημμυρικά φαινόμενα κατέστρεψαν αγροτικές παραγωγές που βρίσκονταν σε κρίσιμη φάση, όπως την συλλογή βιομηχανικής τομάτας με δυσκολία πλέον να μπορεί να διαπιστωθεί το μέγεθος της καταστροφής.
Άμεση καταγραφή απο όλους τους εμπλεκόμενους φορείς όπου χρειάζεται, αλλαγή κανονισμού ΕΛΓΑ και ας είναι αυτο το κτύπημα στην αγροτική παραγωγή το τελευταίο.
 

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Ζημιές στη βιομηχανική τομάτα από ξαφνικό μπουρίνι με δυνατό αέρα & χαλάζι στην επαρχία Φαρσάλων Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:02 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: