ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

«Τι θα πράξει η κυβέρνηση της ΝΔ για τη συμφωνία της CETA;»Ο κ. Χρήστος Αθανασιάδης, είναι δημοσιογράφος-παρουσιαστής της εκπομπής «Θεσσαλική Γη» και συνεκδότης της εφημερίδας «ΑγροΕκφραση»

Ένα εύλογο ερώτημα διατύπωσε σε ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο γνωστός παρουσιαστής της εκπομπής «Θεσσαλική Γη» στο «Astra tv» και συνεκδότης της «ΑγροΕκφρασης», Χρήστος Αθανασιάδης, αναφορικά με το θέμα της εμπορικής συμφωνίας της CETA, με αφορμή την πρόσφατη αρνητική απόφαση του κυπριακού κοινοβουλίου, η οποία δρομολογεί εξελίξεις και στη χώρα μας.

Όπως αναφέρει ο Χρήστος Αθανασιάδης, «η πρώτη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που καταψήφισε την εμπορική συμφωνία της ΕΕ με τον Καναδά (CETA) έγινε πρόσφατα η Κύπρος, αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο στην έλλειψη προστασίας του χαλουμιού στην αγορά του Καναδά. Οι επικριτές της συμφωνίας επιχειρηματολογούν ότι η CETA θα έπρεπε να προστατεύει το κυπριακό χαλούμι από ανταγωνιστικά τυριά που δεν παράγονται στην Κύπρο, απαγορεύοντας την κυκλοφορία στην καναδική αγορά «χαλουμιού» από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Δανία και άλλες χώρες.

Με βάση τα παραπάνω γεννάται το ερώτημα:
τι σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση της Ν.Δ, το ΥΠΑΑΤ αλλά και ποια η θέση των ευρωβουλευτών της Ν.Δ., που σε προγενέστερο χρόνο, ψήφισαν θετικά στο ευρωκοινοβούλιο και ενάντια στο δικό μας εθνικό προϊόν, τη φέτα;».
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 
«Τι θα πράξει η κυβέρνηση της ΝΔ για τη συμφωνία της CETA;» Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: