ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στόχοςη καταβολή του70% της επιδότησης έως τον Οκτώβριο


Στόχος της διοίκησης του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι να πληρώσει την προκαταβολή της ενιαίας ενίσχυσης 2020 στις 16 Οκτωβρίου, μόλις δηλαδή ανοίξει η δυνατότητα από την Κομισιόν.


Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος η Κομισιόν επιτρέπει να δοθεί προκαταβολή το 70% της ενιαίας ενίσχυσης 2020 αντί 50% που δινόταν τις προηγούμενες χρονιές.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ της agrotypos.gr, η διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ "πέραν των έκτακτων ενισχύσεων για τον κορονοϊό που έχουν μπει σε κάποιο δρόμο, το βάρος έχει πέσει στον οργανισμό σε διορθωτικές πληρωμές όσων αγροτών αντιμετώπιζαν πρόβλημα με το τσεκ του 2019 και τους δασικούς χάρτες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι με ορίζοντα πριν την πληρωμή της ενιαίας του 2020, προγραμματίζεται να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες άνω των 5 εκατ. ευρώ για πάνω από 50.000 αγρότες που αντιμετώπισαν πρόβλημα με τους δασικούς το 2019. Παράλληλα, ο ΟΠΕΚΕΠΕ εργάζεται, ώστε μόλις η Κομισιόν επιτρέψει στα κράτη-μέλη να πληρώσουν την προκαταβολή της ενιαίας ενίσχυσης για το 2020, δηλαδή στις 16 Οκτωβρίου κι έπειτα όπως έχει ανακοινώσει, να είναι έτοιμος να πιστώσει τους λογαριασμούς των 650.000 δικαιούχων Ελλήνων παραγωγών".
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στόχοςη καταβολή του70% της επιδότησης έως τον Οκτώβριο Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 12:23 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: