Δείτε τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν πίνετε ένα ποτήρι κρασί πριν πέσετε για ύπνο

Δείτε τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν πίνετε ένα ποτήρι κρασί πριν πέσετε για ύπνο Το ξέρετε οτι ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, είναι πολύ ωφέλιμ...
Δείτε τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν πίνετε ένα ποτήρι κρασί πριν πέσετε για ύπνο
Το ξέρετε οτι ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, είναι πολύ ωφέλιμο για την υγεία;

Το μυστικό του κόκκινου κρασιού είναι μια χημική ουσία που ονομάζεται ελλαγικό οξύ το οποίο μπορεί να επιβραδύνει την ανάπτυξη των λιποκυττάρων και να σταματήσει το σχηματισμό των νέων, έτσι ώστε το σώμα σας να καίει περισσότερο λίπος.

Αυτή η χημική ουσία ενισχύει επίσης το μεταβολισμό των λιπαρών οξέων στα ηπατικά κύτταρα.


Το κόκκινο κρασί

Οι ειδικοί λένε ότι ένα ποτήρι κόκκινο κρασί έχει λιγότερες θερμίδες από ένα κομμάτι κέικ, παγωτό και από τα τσιπς. Επίσης δεν περιέχει σχεδόν καθόλου κακά λίπη.

Αυτό βοήθησε ώστε η Linda Monks να χάσει 3 κιλά μέσα σε τρεις εβδομάδες. Αυτή ισχυρίζεται ότι το κόκκινο κρασί την βοήθησε πραγματικά να μειώσει τις λιγούρες της για ζάχαρη και να τρώει λιγότερο ανθυγιεινά σνακ πριν πάει για ύπνο.

Οι ειδικοί λένε ότι ένα ποτήρι κόκκινο κρασί έχει λιγότερες θερμίδες από ένα κομμάτι κέικ, παγωτό και από τα τσιπς!

Κόκκινο κρασί υγεία

Τα οφέλη για την υγεία

Το κόκκινο κρασί, όχι μόνο ενισχύει την απώλεια βάρους, αλλά και παρέχει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε ρεσβερατρόλη.

Η ρεσβερατρόλη είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που έχει αποδειχθεί οτι προλαμβάνει τον καρκίνο. Προστατεύει την υγεία της καρδιάς και προλαμβάνει τη νόσο του Alzheimer, λόγω της ικανότητάς του να αποτρέπει την βλάβη των κυττάρων.

Η ρεσβερατρόλη συνδέεται με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και την υψηλότερη αθλητική απόδοση.

Με την ευκαιρία δείτε: 6 τροφές που πρέπει να πετάξετε από τα ντουλάπια του σπιτιού σας αν θέλετε να χάσετε βάρος


Υπάρχουν και αρνητικά;

Το κόκκινο κρασί μπορεί να βοηθά στην απώλεια βάρους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πιείτε ένα ολόκληρο μπουκάλι με τη μία. Το μυστικό είναι το μέτρο!

Επίσης, δεν θα πρέπει να συνδυάζετε το κόκκινο κρασί με σνακ. Ο συνδυασμός ενός ποτηριού με κόκκινο κρασί με ένα κομμάτι κέικ σημαίνει μόνο επιπλέον θερμίδες, που σίγουρα δεν το θέλετε κάτι τέτοιο.

Βεβαιωθείτε ότι δεν πίνετε κρασί αργά το βράδυ. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τον ύπνο σας και να σας προκαλέσει υπνηλία το πρωί. Αυτό μπορεί να μην σας επηρεάσει, καθώς ξέρετε καλύτερα το σώμα σας, έτσι μπορείτε να αποφασίσετε τι είναι καλύτερο για σας.

Στο τέλος θα πρέπει να θυμάστε ότι ένα ποτήρι κρασί μια φορά στο τόσο δεν επηρεάζει την σιλουέτα σας. Αλλά μπορεί να είναι το κλειδί για ένα όμορφο σώμα.

thessaliatv.gr

 

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

 

Σχόλια

[ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ][gallery][#266d07]