ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Λίμνη Κερκίνη: Συνεχίζεται η στεγάνωση του ανατολικού αναχώματος


Συνεχίζεται το έργο της στεγάνωσης του ανατολικού αναχώματος της λίμνης Κερκίνης. Στις 23 Οκτωβρίου θα διενεργηθεί ο διαγωνισμός για την εκτέλεση της τρίτης φάσης του έργου «Στεγάνωση σε τμήματα του Ανατολικού Αναχώματος Κερκίνης», συνολικού προϋπολογισμού 4.000.000 ευρώ.

«Η αντιπλημμυρική θωράκιση της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών αποτελεί έργο πρώτης προτεραιότητας με στόχο την προστασία των πολιτών και των περιουσιών τους» δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, σημειώνοντας την πρόσφατη χρηματοδότηση τεσσάρων νέων αντιπλημμυρικών έργων , που έγιναν πρόσφατα προς την κατεύθυνση αυτή από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, συνολικού προϋπολογισμού 3.600.000 ευρώ. 
 
Όπως δήλωσε, κατανέμονται στοχευμένα στην λεκάνη απορροής του Στρυμόνα Αγγίτη και της τάφρου Μπέλιτσας, με αποτέλεσμα να μειωθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό ο κίνδυνος εμφάνισης γεγονότων πλημμύρας στο μέλλον.
 
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Λίμνη Κερκίνη: Συνεχίζεται η στεγάνωση του ανατολικού αναχώματος Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 2:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: