Άμεση αποζημίωση καρπουζοπαραγωγών & πατατοπαραγωγών ζητούν οι Αγροτικοί Σύλλογοι Αμαλιάδας – Καρδαμά

Την άμεση αποζημίωση καρπουζοπαραγωγών και πατατοπαραγωγών, ζητούν από την Κυβέρνηση ο Αγροτικός Σύλλογος Αμαλιάδας και ο Αγροτικός Σύλλογο...



Την άμεση αποζημίωση καρπουζοπαραγωγών και πατατοπαραγωγών, ζητούν από την Κυβέρνηση ο Αγροτικός Σύλλογος Αμαλιάδας και ο Αγροτικός Σύλλογος Καρδαμά που συνεδρίασαν την Κυριακή.

Βασικό θέμα, εξάλλου, την κοινής συνεδρίασης ήταν οι αποζημιώσεις για τις καταστροφές που υπέστησαν οι καλλιέργειες των δύο αυτών προϊόντων και παράλληλα τέθηκαν και οι ζημιές που προξένησε η σφοδρή κακοκαιρία στις 17- 18 Σεπτεμβρίου.

«Ο αγροτικός κόσμος της περιοχής μας, καταστράφηκε οικονομικά από τις χαμηλές τιμές της πατάτας και χειρότερα από τα καρπούζια που έμειναν αδιάθετα και σάπισαν στα χωράφια ή πουλήθηκαν σε εξευτελιστικές τιμές, με τους αγρότες να βρίσκονται σε απόγνωση και με μεγάλη απώλεια εισοδήματος.

Ζητάμε από την κυβέρνηση την άμεση αποζημίωση των πληγέντων αγροτών γιατί είναι αδύνατον να επιβιώσουν, και το χειρότερο είναι ότι δεν θα μπορούν να ξανακαλλιεργήσουν», επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν.


patrisnews.com

 

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

 

Σχόλια