ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ενημέρωση για τα Σχέδια Βελτίωσης


Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας (ΔΑΟ) Π.Ε. Λάρισας με ανακοίνωσή της καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους εγκεκριμένους επενδυτές γεωργούς, κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους, προκειμένου να ενημερωθούν για τις τρέχουσες εξελίξεις στα Προγράμματα των Σχεδίων  Βελτίωσης, Υπομέτρο 4.1 «Επενδύσεις στις αγροτικές εκμεταλλεύσεις, στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) και στην Προστασία του Περιβάλλοντος» και των Νέων Γεωργών Υπομέτρο 6.1 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας (ΠΑΑ) 2014-2020. 

Όσον αφορά στα Σχέδια Βελτίωσης επισημαίνει ότι, έχει ανοίξει η βάση δεδομένων του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) για την υποβολή αίτησης πληρωμής και την οριστικοποίησή της (από Πέμπτη 24/9) συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Από την Τρίτη (22/9) θα δοθεί η δυνατότητα για την υποβολή αίτησης τροποποίησης και μετά από λίγες μέρες θα υπάρχει η δυνατότητα οριστικοποίησης και προσκόμισης των αιτημάτων στην υπηρεσία μας. 

Σχετικά με τους εγκεκριμένους του Προγράμματος των Νέων Γεωργών, η δυνατότητα υποβολής τελικής αίτησης πληρωμής (μέσω του ΠΣΚΕ) θα ολοκληρωθεί εντός του φθινοπώρου. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι νέοι γεωργοί και Γεωπόνοι - σύμβουλοι να διευκολύνουν τους επιτόπιους και διοικητικούς ελέγχους ώστε η διαδικασία ολοκλήρωσης πληρωμής και υποχρεώσεων που απορρέουν από το πρόγραμμα να περατωθεί έγκαιρα.

Σχετική ενημέρωση θα βρείτε στον διαδικτυακό τόπο της Περιφέρειας Θεσσαλίας www.thessaly.gov.gr, τον διαδικτυακό τόπο του ΥΠΑΑΤ www.minagric.gr 

Επίσης για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο 3.2 ισόγειο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Λάρισας (Καλλισθένους και Θεοφράστου) στα τηλέφωνα 2413-511, 134-137 και 125.
 
 

eleftheria.gr

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Ενημέρωση για τα Σχέδια Βελτίωσης Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: