Στις 8 Οκτωβρίου εκπνέει κανονικά η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων για το 4ευρο των προβατοτρόφων

Προς παράταση αιτήσεων για το 4ευρο προβατοτρόφων, πληρωμή μεταξύ των 2 δόσεων του τσεκ .Στις 8 Οκτωβρίου εκπνέει κανονικά η προθεσμία για τ...


Προς παράταση αιτήσεων για το 4ευρο προβατοτρόφων, πληρωμή μεταξύ των 2 δόσεων του τσεκ .Στις 8 Οκτωβρίου εκπνέει κανονικά η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων από τους αιγοπροβατοτρόφους της χώρας για τα 4 ευρώ της έκτακτης ενίσχυσης λόγω κορονοϊού.

Όμως, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του ΑγροΤύπου, δεν αποκλείεται το ΥπΑΑΤ να χορηγήσει λίγες ημέρες παράταση, ώστε να προλάβουν όλοι οι εν δυνάμει δικαιούχοι και ιδίως οι μετακινούμενοι που έχουν πίεση χρόνου.

Όσον αφορά στο χρόνο πληρωμής τώρα και με δεδομένη μια παράταση αλλά και το διάστημα που απαιτείται για να γίνει έλεγχος των αιτήσεων που υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα του ΟΠΕΚΕΠΕ μέσω των πυλών ΟΣΔΕ, η πληρωμή πάει για τέλη Οκτώβρη και το πιθανότερο αρχές Νοεμβρίου, δηλαδή σε χρόνο εμβόλιμο των δυο δόσεων της ενιαίας ενίσχυσης του 2020, που καταβάλλεται Οκτώβριο και Δεκέμβριο.


Μπίκας Αλέξανδρος

agrotypos.gr

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

 

Σχόλια

[ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ][gallery][#266d07]