Μεσσηνία: Εκπαιδευτική εσπερίδα «Νηλέα» για το ελαιόλαδο στη Χώρα

Εκπαιδευτική εσπερίδα με θέμα «Η ποιότητα του ελαιολάδου από το χωράφι έως το πιάτο» διοργανώνει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «Νηλέας» την ερχό...


Εκπαιδευτική εσπερίδα με θέμα «Η ποιότητα του ελαιολάδου από το χωράφι έως το πιάτο» διοργανώνει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «Νηλέας» την ερχόμενη Τετάρτη 7 του μηνός.


Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα «Rex» της Χώρας στις 7 το απόγευμα. 


Ομιλητές θα είναι οι: Νίκος Κουτσούκος χημικός, πρόεδρος Σχολείου Ελαιολάδου Καλαμάτας. Βελούδω Βελισσάρη τεχνολόγος τροφίμων, μέλος Εργαστηρίου Οργανοληπτικής Αξιολόγησης Ελαιολάδου ΣΕΒΙΤΕΛ. Τάκης Δημητρακόπουλος μέλος Εργαστηρίου Οργανοληπτικής Αξιολόγησης Ελαιολάδου ΣΕΒΙΤΕΛ.


Οπως τονίζεται από τον πρόεδρο του «Νηλέα» Γιώργο Κόκκινο: «Ενόψει της ελαιοσυγκομιδής διοργανώνουμε την εκπαιδευτική εσπερίδα για το επίμαχο θέμα της ποιότητας του ελαιολάδου. Εκτίμησή μας είναι ότι οι απαιτήσεις της αγοράς όσον αφορά τις ποιοτικές προδιαγραφές του ελαιολάδου «τρέχουν» με μεγαλύτερη ταχύτητα από τις δυνατότητες των παραγωγών να προσαρμοστούν σ’ αυτές. Γι’ αυτό και η συστηματική ενημέρωση-εκπαίδευση είναι κάτι περισσότερο από επιβεβλημένη».

Κ.Μπ.

eleftheriaonline.gr

 

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

 

Σχόλια