Νίκος Χαρδαλιάς: «Η ισχύς των αδειών κυνηγιού θα επεκταθεί για ένα επιπλέον έτος»

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, στην ενημέρωση της ημερήσιας έκθεσης για τις εξελίξεις στο μέτωπ...


Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, στην ενημέρωση της ημερήσιας έκθεσης για τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας,αναφέρθηκε στο θέμα των αδειών θήρας. 

Όπως δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς :  «δρομολογείται στις επόμενες ημέρες και σχετική ρύθμιση ώστε η ισχύς των αδειών κυνηγιού να επεκταθεί για ένα επιπλέον έτος ώστε να μη χρειάζεται η ανανέωση τους του χρόνου και οποιαδήποτε περαιτέρω δαπάνη για τις σχετικές άδειες και την ανανέωσή τους».

Ο κ. Χαρδαλιάς δήλωσε τα εξής:

«Υπενθυμίζεται ότι η κίνηση για ψάρεμα ή κυνήγι δεν επιτρέπεται. Δεν υπάρχει καμία κατ’ εξαίρεση μετακίνηση που να δικαιολογεί τη κίνηση είτε για κυνήγι είτε για ψάρεμα. Πόσο μάλλον που η επιτροπή των λοιμοξιολόγων κάθετα έχει αντιταχθεί στην προοπτική τής οποιαδήποτε κίνησης τέτοιας. Αντιλαμβανόμενοι σε κάθε περίπτωση, όμως, τα έξοδα που μπορεί να έχουν γίνει από τους φίλους κυνηγούς, σε κάθε περίπτωση, δρομολογείται στις επόμενες ημέρες και σχετική ρύθμιση ώστε η ισχύς των αδειών κυνηγιού να επεκταθεί για ένα επιπλέον έτος ώστε να μη χρειάζεται η ανανέωση της του χρόνου και οποιαδήποτε περαιτέρω δαπάνη για τις σχετικές άδειες και την ανανέωσή τους».

 

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

 

 

 

Σχόλια

[ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ][gallery][#266d07]