Γ. Αντωνιάδης » Ανάπτυξη πρωτογενούς τομέα, τουρισμού και υποδομών ο στόχος για την απολιγνιτοποίηση»

«Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι για να καταφέρουμε να πετύχουμε την ανάπτυξη της Φλώρινας και όλης της Δυτικής Μακεδονίας στη μεταλιγνι...


«Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι για να καταφέρουμε να πετύχουμε την ανάπτυξη της Φλώρινας και όλης της Δυτικής Μακεδονίας στη μεταλιγνιτική εποχή έχοντας καταθέσει τις προτάσεις μας ως φορείς έχοντας την ετοιμότητα να αναπτύξουμε τους τομείς στους οποίους βασιζόμαστε όπως ο πρωτογενής τομέας, ο τουρισμός, η βιομηχανία και οι υποδομές και για την επίτευξη αυτών των στόχων » επεσήμανε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο Βουλευτής Ν. Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης σχετικά με τις συναντήσεις σε Υπουργεία και στον ΕΛΓΑ για τα θέματα αυτά.

Όπως είπε ο κ. Αντωνιάδης » παρά τις δυσκολίες και τις καθυστερήσεις από τις εξελίξεις στην κατάσταση που βιώνει η χώρα με τον κορονοιό συνεχίζουμε τις ενέργειες μας για την κατάθεση των προτάσεων μας για την ανάπτυξη της Φλώρινας που στην ουσία είναι η πρώτη περιοχή που βιώνει την απολιγνιτοποίηση με την παύση λειτουργίας του ΑΗΣ Αμυνταίου».

 ert.gr

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

 

 

Σχόλια