Έρχεται νέος ΚΑΔ από την ΑΑΔΕ για τους παραγωγούς πωλητές αγροτικών προϊόντων σε υπαίθριες αγορές

Σύντομα νέος ΚΑΔ από την ΑΑΔΕ για τους παραγωγούς πωλητές αγροτικών προϊόντων σε υπαίθριες αγορές Δεδομένης της πρόβλεψης του κεφαλαίου Β το...


Σύντομα νέος ΚΑΔ από την ΑΑΔΕ για τους παραγωγούς πωλητές αγροτικών προϊόντων σε υπαίθριες αγορές

Δεδομένης της πρόβλεψης του κεφαλαίου Β του νόμου 4497/207 (ΦΕΚ Α 171) για «άδεια παραγωγού πωλητή υπαίθριου εμπορίου» καθώς και στο κεφάλαιο Γ του ιδίου νόμου για «άδεια επαγγελματία πωλητή υπαίθριου εμπορίου», η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων – ΑΑΔΕ προτίθεται να δημιουργήσει σχετικούς Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας (ΚΑΔ) για το λιανικό εμπόριο σε υπαίθριους πάγκους και αγορές.

Για τα παραπάνω ενημερώνει η ΑΑΔΕ με σχετικό έγγραφός της, από τις 16 Νοεμβρίου 2020, προς την Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας – Θράκης κατόπιν σχετικού αιτήματός της να δημιουργηθεί νέος ΚΑΔ με ενδεικτικό όνομα «Παραγωγός – Πωλητής Αγροτικών Προϊόντων Ιδίας Εκμετάλλευσης σε Υπαίθριους Πάγκους και Αγορές».

Επί του θέματος η Ομοσπονδία με σχετική ανάρτηση στο Facebook ενημερώνει τα μέλη της πως ο νέος αγροτικός ΚΑΔ αναμένεται να δημοσιευθεί σε ΦΕΚ και τους καλεί σε εγρήγορση προκειμένου να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την εγγραφή τους σε αυτόν.

Παρατίθεται παρακάτω το εν λόγω έγγραφο της ΑΑΔΕ:

 

agro24.gr

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

 


Σχόλια

[ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ][gallery][#266d07]