Περιφέρεια ΚρήτηςΟι ανθοπαραγωγοί υπαίθριας καλλιέργειας γαρυφάλλωνζητούν τη στήριξή τους

Την στήριξη των ανθοπαραγωγών υπαίθριας καλλιέργειας γαρυφάλλων στη Χερσόνησο ζήτησαν οι εκπρόσωποι του κλάδου στην διάρκεια συνάντησης που ...


Την στήριξη των ανθοπαραγωγών υπαίθριας καλλιέργειας γαρυφάλλων στη Χερσόνησο ζήτησαν οι εκπρόσωποι του κλάδου στην διάρκεια συνάντησης που είχαν με τον αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς τομέα Μανόλη Χνάρη.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης των παραγωγών για τις ζημιές που υπέστησαν από τις χαλαζοπτώσεις της 20ης Οκτωβρίου, καθώς και από τις πρόσφατες έντονες καταιγίδες που έπληξαν την παραγωγή τους.

Στην συνάντηση ο Αντιπεριφερειάρχης Μανόλης Χνάρης επεσήμανε ότι η Περιφέρεια Κρήτης θα είναι αρωγός για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους προς τα αρμόδια Υπουργεία, με στόχο να αντιμετωπιστούν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και έχουν προκύψει από τις επιπτώσεις της πανδημίας και ειδικότερα του δεύτερου lockdown.

Τέλος, συζητήθηκαν γενικότερα θέματα που αφορούν τον κλάδο, όπως οι υποδομές, τα χρηματοδοτικά προγράμματα υποστήριξης, καθώς και οργανωτικά ζητήματα.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΤΡΙΣ

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

 

Σχόλια

[ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ][gallery][#266d07]