Δήμος Μουζακίου: Ζητά 1.040.000 € για αποκατάσταση ζημιών από τον «Ιανό»

Αίτημα για νέα χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών, υπέβαλλε ο Δήμαρχος Μουζακίου Θεοφάνης Στάθης προκειμένου να αποκατασταθεί μέρος τ...


Αίτημα για νέα χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών, υπέβαλλε ο Δήμαρχος Μουζακίου Θεοφάνης Στάθης προκειμένου να αποκατασταθεί μέρος των ζημιών που προκλήθηκαν από τη φυσική καταστροφή της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου στον Δήμο. Τη νέα χρηματοδότηση, αιτήθηκε με κωδικοποιημένες τις εργασίες που πρέπει να υλοποιηθούν και ανέρχονται στο ποσό των 1.040.000 ευρώ.


Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Μουζακίου τόνισε: 

«Μετά το καταστροφικό πέρασμα του «Ιανού» από τον Δήμο μας, με τη συμβολή του Υπουργείου Εσωτερικών, προχωρήσαμε στην αποκατάσταση των ζημιών που έχριζαν άμεσης αντιμετώπισης.
Επειδή όμως οι καταστροφές που προκλήθηκαν παραμένουν τεράστιες και η χρηματοδότηση που έως τώρα μας χορηγήθηκε,είναι πολύ σημαντική αλλά όχι αρκετή, επιβάλλεται και είναι επείγον να προχωρήσουμε σε πρόσθετες δράσεις οι οποίες αφορούν στην: 


1) Αγορά οικοπέδου για την ανέγερση νέου Κέντρου Υγείας
2) Αποκατάσταση ζημιών αγροτικής οδοποιίας Δήμου Μουζακίου
3) Μίσθωση μηχανημάτων για την αποκατάσταση των ζημιών
4) Αποκατάσταση ζημιών αρδευτικών γεωτρήσεων Δήμου Μουζακίου
5) Αποκατάσταση ζημιών αρδευτικού δικτύου ορεινών οικισμών Δήμου Μουζακίου και           6)Σύνταξη μελετών για την αντιμετώπιση ζημιών από τη φυσική καταστροφή της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020 (150.000 ευρώ)».
 

eleftheria.gr

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

 

Σχόλια

[ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ][gallery][#266d07]