Σωκράτης Βαρδάκης:Καμιά απάντηση για τη μετακίνηση στα χωράφια

«Καμία ουσιαστική απάντηση και λύση δεν δίνει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Χαρδαλιάς» όπως υποστηρίζουν συνο...


«Καμία ουσιαστική απάντηση και λύση δεν δίνει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Χαρδαλιάς» όπως υποστηρίζουν συνολικά 48 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μετά από ερώτηση που κατέθεσαν με πρωτοβουλία του Σωκράτη Βαρδάκη με θέμα «Μετακίνηση μελών οικογενείας με ιδιωτικό μέσο μεταφοράς για εργασίες στον πρωτογενή τομέα».

«Ο υφυπουργός στην απάντησή του παραθέτει όλα τα τελευταία ΦΕΚ με τα οποία ρυθμίζονται διάφορα ζητήματα με τα μέτρα λόγω πανδημίας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει σε αυτά ούτε μισή γραμμή που να ρυθμίζει το θέμα της μετακίνησης των μελών οικογένειας για αγροτικές εργασίες, παρότι απασχολεί πολλούς συμπολίτες μας στην Κρήτη και όχι μόνο, οι οποίοι μετακινούνται αυτό το διάστημα κυρίως για την ελαιοκομιδή» αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση, όπου και προστίθεται:

«Πρόκειται το λιγότερο για εμπαιγμό απέναντι στην ανησυχία του αγροτικού κόσμου, τον οποίο η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη όχι απλά δε φρόντισε εξαρχής να απαλλάξει από επιπλέον βάρη λόγω ελλιπούς μέριμνας τη δύσκολη αυτή περίοδο, αλλά και όταν κλήθηκε να το πράξει δεν το θεώρησε καν απαραίτητο».

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΤΡΙΣ

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

 

Σχόλια

[ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ][gallery][#266d07]