Μικρή αύξηση στην τιμή του ελαιολάδου

Η τιμή του έξτρα παρθένου ελαιολάδου στη Μεσσηνία αγγίζει τα 2,6 ευρώ το κιλό σημειώνοντας αύξηση 10 λεπτών σε σχέση με την τιμή στα μέσα το...


Η τιμή του έξτρα παρθένου ελαιολάδου στη Μεσσηνία αγγίζει τα 2,6 ευρώ το κιλό σημειώνοντας αύξηση 10 λεπτών σε σχέση με την τιμή στα μέσα του Δεκεμβρίου.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 2,5 και 2,7 ευρώ το κιλό, στην Ισπανία μεταξύ 2,25 και 3,2 ευρώ το κιλό, στην Ιταλία μεταξύ 4,2 και 6,2 ευρώ το κιλό, ενώ στην Τυνησία η μέση τιμή διαμορφώθηκε στα 2,48 ευρώ το κιλό.

Ο παραπάνω "χάρτης" των τιμών του έξτρα παρθένου ελαιολάδου διαμορφώνεται βάσει του παρατηρητηρίου του Συνδέσμου Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης (ΣΕΔΗΚ) και της εβδομαδιαίας έρευνας του ιταλικού Ινστιτούτου Υπηρεσιών Γεωργίας και Αγοράς Τροφίμων (ISMEA). Αναλυτικά οι τιμές ανά χώρα παρουσιάζονται στους πίνακες.
• (Οι Μεσσήνιοι έμποροι και συνεταιρισμοί που θέλουν να ενημερώνουν τους παραγωγούς για τις τιμές τους μπορούν να στέλνουν mail στη διεύθυνση lathanasis@gmail.com κάθε Τρίτη μέχρι τις 2 μ.μ.).

  

eleftheriaonline.gr

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

 

Σχόλια

[ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ][gallery][#266d07]