Άρτα: Πορεία διαμαρτυρίας για τα... αδέσποτα βοοειδή

Προκλητική αδιαφορία στις τοπικές αρχές καταλογίζουν κάτοικοι από τα Αμπέλια και τον Αμμότοπο Άρτας, καθώς δεν έχει δοθεί καμία λύση...


Προκλητική αδιαφορία στις τοπικές αρχές καταλογίζουν κάτοικοι από τα Αμπέλια και τον Αμμότοπο Άρτας, καθώς δεν έχει δοθεί καμία λύση για την απομάκρυνση κοπαδιών βοοειδών από τις περιοχές τους.

Τα βοοειδή από το Κορφοβούνι και το Γρίμποβο κινούνται χωρίς καμία επίβλεψη από τους ιδιοκτήτες τους, με αποτέλεσμα να έχουν προκαλέσει μεγάλες καταστροφές.

Το πρόβλημα δεν είναι καινούριο και φαίνεται ότι η υπομονή των κατοίκων που αντιμετωπίζουν τις συνέπειες των κοπαδιών, έχει εξαντληθεί.

Έτσι, προχώρησαν στη συγκρότηση επιτροπής αγώνα και τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία στην είσοδο του Δημαρχείου Άρτας.

«Η δυναμική μας παρουσία, ίσως συγκινήσει τις αρχές και αποφασίσουν κάποτε, έπειτα από πολυετή αδιαφορία αλλά και λανθασμένες κινήσεις να βρούνε λύσεις και να σωθούν οι περιουσίες μας», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιείται η κινητοποίηση.

 epiruspost.gr

Σχόλια