Νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα B2B για εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

To ExportsManager.com είναι η νέα ηλεκτρονική B2B πλατφόρμα για εξαγωγές αγροτικών προϊόντων, τροφίμων και ποτών – φρέσκων και συσκευασ...


To ExportsManager.com είναι η νέα ηλεκτρονική B2B πλατφόρμα για εξαγωγές αγροτικών προϊόντων, τροφίμων και ποτών – φρέσκων και συσκευασμένων – σε όλο τον κόσμο.

Οπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, το ExportsManager αποτελεί το πρώτο ολοκληρωμένο single window marketplace, όπου πιστοποιημένοι παραγωγοί ή έμποροι και εξαγωγείς, πωλούν τα εμπορεύματά τους μέσω online δημοπρασίας και παράλληλα έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες απαραίτητες για την ολοκλήρωση της πώλησης, όπως μεταφορικές, ασφάλιση εξαγωγικών πιστώσεων και factoring.

Η εμπειρία του χρήστη στο ExportsManager είναι πολύ κοντινή σε αυτή των messaging app, δηλαδή απλό στη χρήση, προσφέροντας όλες τις λειτουργίες και υπηρεσίες συγκεντρωμένες σε ένα «παράθυρο» - το “dealing room” - ώστε ο χρήστης να μην χρειάζεται να μπει σε άλλο περιβάλλον ή webpages για να ολοκληρώσει την αγοραπωλησία.

Έτσι, το ExportsManager είναι το 1ο single window platform με πληθώρα ποιοτικών υπηρεσιών που καλύπτουν τον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα (Exports Incubator & Accelerator) εξασφαλίζοντας διαφάνεια συναλλαγών και αμεσότητα στην αγορά, υπηρεσίες μεταφοράς και ασφάλισης εμπορεύματος, Trade Credit Insurance και Trade Financing.

Η Atradius Credit Insurance είναι μια από τις εταιρείες – κολοσσούς που συνεργάζονται με το ExportsManager σε αυτόν τον τομέα, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες συνεργασίες με τραπεζικούς και ασφαλιστικούς ομίλους και μεταφορικές.

Επιπλέον, το ExportsManager έχει πολλές μοναδικές λειτουργίες και υπηρεσίες, όπως, δυνατότητα αποστολή δείγματος σε όλο τον κόσμο – ακόμη και σε φρέσκα προϊόντα - από 24 έως 72 ώρες, υπηρεσίες μελέτης, σχεδιασμού και παραγωγής συσκευασίας και τυποποίησης προϊόντων, συμβουλευτική για την αύξηση των εξαγωγών, πιστοποιήσεις, προβολή, διαφήμιση κα. Όλα τα παραπάνω είναι σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρείες όπως η DK Consultants και η Lotus SA Business Consulting, ενώ σύντομα θα προστεθεί και μια online ακαδημία με σεμινάρια και εκδηλώσεις με ειδικούς από όλο τον κόσμο.

Όπως δήλωσε ο Γιάννης Ασλάνης, General Manager στο ExportsManager, «Πρόκειται για μια μεγάλη επένδυση και προσπάθεια, που έχει ξεκινήσει εδώ και 10 μήνες σε Ελλάδα, Ευρώπη, Ρωσία και Κίνα ενώ επόμενες αγορές που στοχεύουμε μέχρι τέλος του χρόνου, είναι η Αυστραλία και η Αμερική. Σκοπός μας είναι το ExportsManager να αποτελέσει το καθημερινό εργαλείο κάθε εξαγωγέα και να προσφέρει τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας σε Εξαγωγείς και Αγοραστές διεθνώς, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και μειώνοντας τα κόστη πρόσβασης σε νέες αγορές».

Το exportsmanager.com διατίθεται ήδη σε 7 γλώσσες και είναι δωρεάν.
 
enikonomia
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια