Βάκης Τσιομπανίδης: Ο πρωτογενής τομέας είναι ο γίγαντας που κοιμάται και δεν θέλει να ξυπνήσει...

Από το 1956 δεν υπήρχε στην Ελλάδα αγροτικό κόμμα, εκτός από κάτι παραρτήματα του ΚΚΕ που καμία σχέση δεν είχαν με τον αγροτικό κόσμ...


Από το 1956 δεν υπήρχε στην Ελλάδα αγροτικό κόμμα, εκτός από κάτι παραρτήματα του ΚΚΕ που καμία σχέση δεν είχαν με τον αγροτικό κόσμο. Το 2014 ιδρύετε το ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΚΚΕΛ), έκτοτε και ως σήμερα μετράμε πάνω από 7 αγροτικά κόμματα. Στήνουμε διεπαγγελματική φέτας ώστε να προστατέψουμε το πολυτιμότερο προιόν της χώρας και πριν καλά καλά κατατεθεί καταστατικό βλέπω κάποιους να προσπαθούν να στήσουν την δική τους διεπαγγελματική φέτας. 

Πάμε σε κινητοποιήσεις και εκεί Κόκκινα, μπλε και πράσινα βιλαέτια που αγωνίζονται με εντολές και προς εξυπηρέτηση των κομμάτων που υπηρετούν και όχι με γνώμονα τα συμφέροντα του αγροτικού κόσμου. 

Πολυκερματισμένοι, τρωτοί, υποκινούμενοι έτσι μας θέλει το σύστημα και έτσι φυσικά μας έχει. Ο γίγαντας που αιώνια κοιμάται και δυστυχώς δεν ξυπνάει όσες φωνές και αν ακούγονται γύρο του. 
Με μερικούς δούρειους ίππους η πόλη εάλω, τα αργύρια επιδοτήσεις και προνόμια, έτσι έζεψαν τον αγροτικό κόσμο στον ζυγό. 

Δεν ξέρω αν τελικά αξίζει κάποιος να ασχολείται σοβαρά με την σωτηρία ενός αγροτικού κόσμου που στην ουσία διαφαίνεται πως δεν έχει καμιά διάθεση να σωθεί. 

Το ΑΚΚΕΛ απο την ίδρυση του ως σήμερα έχει προσφέρει ουσιαστικό έργο για τον πρωτογενή τομέα, με αναφορές στο ευρωπαικό κοινοβούλιο, προσφυγές στο ΣΤΕ, εξώδικα, καθημερινά ερωτήσεις στα υπουργεία, παρεμβάσεις, οχλήσεις και πολιτική πίεση. Αναγκάσαμε το υπουργείο οικονομικών να δηλώσει πως είναι παράνομη κάθε κατάσχεση ευρωπαικών επιδοτήσεων και διεκδικήσαμε αποζημιώσεις για έντονα καιρικά φαινόμενα. 

Γενικά το ΑΚΚΕΛ ένα κόμμα εκτός κοινοβουλίου εδώ και 3 χρόνια δίνει αγώνες για τον πρωτογενή τομέα που δεν έχει δώσει κανένα κόμμα με κοινοβουλευτική εκπροσώπηση καθώς και κανένας αγροτοπατέρας από αυτούς που εμφανίζονται κάθε χρόνο μόνο τον Ιανουάριο, αλλά και των υπολοίπων αγροτικών κομμάτων που είτε αντιγράφουν κομουνιστικά μανιφέστα ή με άναρθρες κραυγές και γροθιές στα γραφεία νομίζουν πως παράγουν πολιτική και έργο για τον αγροτικό κόσμο. 

Οι εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές πρέπει και θα μας βρούνε έτοιμους, όσα εμπόδια και προδότες αν στήσουν μπροστά μας, αν και αυτή την φορά το ΑΚΚΕΛ δεν πάρει την θέση που του αξίζει στο πολιτικό στερέωμα νομίζω πως ήμαστε υποχρεωμένοι να εγκαταλείψουμε κάθε προσπάθεια να αφυπνιστεί ο γίγαντας που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια