Προστασία της φέτας ΠΟΠ ως εθνικού προϊόντος

ΙΩΑΝΝΙΝΑ .Συνεδρίασε για δεύτερη φορά η Διεπαγγελματική Οργάνωση Φέτας ΠΟΠ στην οποία πρόεδρος είναι ο Ιωάννης Βιτάλης, αντιπρόεδρος της...


ΙΩΑΝΝΙΝΑ .Συνεδρίασε για δεύτερη φορά η Διεπαγγελματική Οργάνωση Φέτας ΠΟΠ στην οποία πρόεδρος είναι ο Ιωάννης Βιτάλης, αντιπρόεδρος της Γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ. Το διοικητικό συμβούλιο συνήλθε πρόσφατα προκειμένου να εκλέξει τα υπόλοιπα μέλη του και να προγραμματίσει τις περαιτέρω δράσεις της ΔΟΦ.

Σε ότι αφορά την εκλογή των μελών στη θέση του γραμματέα εκλέχτηκε ο Στέφανος Παντελιάδης (Γαλακτοβιομηχανία ΗΠΕΙΡΟΣ) και στη θέση του ταμία ο Αλέξανδρος Μποτός (Εταιρεία ΡΟΥΣΣΑΣ). Τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ απαρτίζουν οι κ.κ. Μιχάλης Φυτάς (ΔΕΛΤΑ) Ιωάννης Γκρίνιας (Π.Ε.Κ) και Νικόλαος Παλάσκας (Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας).

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, σε ότι αφορά στον προγραμματισμό δράσεων ακολούθησε γόνιμος διάλογος, κατατέθηκαν απόψεις μέσω των οποίων δόθηκε έμφαση, σε συνεννόηση με τους κτηνοτρόφους με τους οποίους υπάρχει σύμπνοια απόψεων και ομοφωνία στις αποφάσεις, στην επιδίωξη ενίσχυσης της αξίας της φέτας ως προϊόντος δια μέσου της τήρησης των κανονισμών παραγωγής της. Επ’ αυτού θα συγκεκριμενοποιηθούν μέτρα και προτάσεις το προσεχές διάστημα από τη ΔΟΦ.

Το ΔΣ της ΔΟΦ αποφάσισε επίσης να εντείνει τις προσπάθειές του για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σχετικά με την αναγκαιότητα προστασίας της φέτας ΠΟΠ ως εθνικού προϊόντος.
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter

Σχόλια