Μπαλάκι οι νεοι αγρότες από ΟΓΑ σε ΚΕΠΠΥΕΛ και από εκεί σε ΟΠΕΚΕΠΕ

Ξανά πρόβλημα με κωδικούς 37-38 στο Ε1 των αγροτών .Συνεχίζονται για μια ακόμα χρονιά τα μπερδέματα µε τους κωδικούς 037 και 038 οι οποί...


Ξανά πρόβλημα με κωδικούς 37-38 στο Ε1 των αγροτών .Συνεχίζονται για μια ακόμα χρονιά τα μπερδέματα µε τους κωδικούς 037 και 038 οι οποίοι αφορούν τους κατά κύριο επάγγελµα αγρότες και θεωρούνται απαραίτητοι προκειμένου να διασφαλιστεί σε αυτούς η έκπτωση φόρου από 1.900 μέχρι και τα 2.100 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά και φέτος πολλοί αγρότες που πληρούν τις προϋποθέσεις είδαν ότι οι παραπάνω κωδικοί δεν είναι «επιλεγμένοι».

Αν και όπως ενημερώνουν από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης έχουν γίνει όλες εκείνες οι κινήσεις προς την ΑΑΔΕ ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα οι λογιστές ενημερώνουν ότι οι αγρότες που διαπιστώνουν το συγκεκριμένο πρόβλημα θα πρέπει να απευθύνονται στα κατά τόπους ΚΕΠΠΥΕΛ της περιοχής τους.

Οι ενδιαφερόμεναι θα πρέπει ξα καλούν και την κεντρική υπηρεσία του ΟΠΕΚΕΠΕ στο 210 8802000, καθώς και τον υπεύθυνο στο Κεντρικό Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκµεταλλεύσεων στο 210 8205368.

Πάντως η ταλαιπωρία τους είναι αφάνταστη αφού το ηλεκτρονικό σύστημα του ΟΓΑ είναι πεσμένο εδώ και 2 εβδομάδες, ενώ στο ΚΕΠΠΥΕΛ η καθυστέρηση φτάνει την εβδομάδα...
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter

Σχόλια