Συνάντηση Σταύρου Αραχωβίτη, με βουλευτές των Χανίων για το φράγμα Βαλσαμιώτη

Με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στην Αθήνα, με θέμα την πορεία του έ...Με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στην Αθήνα, με θέμα την πορεία του έργου Φράγματος Βαλσαμιώτη. 
 
Στη συζήτηση τέθηκαν οι προτεραιότητες, προκειμένου αφενός το έργο να καταστεί λειτουργικό για τους Χανιώτες παραγωγούς και αφετέρου να διερευνηθούν οι αιτίες της σημερινής κατάστασης. Ο κ. Αραχωβίτης διαβεβαίωσε τους βουλευτές ότι: 
 
«Στις σημερινές συνθήκες της κλιματικής αλλαγής που οι βροχοπτώσεις είναι χρονικά εστιασμένες και έντονες, ενώ υπάρχουν μεγάλες περίοδοι ανομβρίας ιδιαίτερα στην Κρήτη, όλα τα έργα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα ακόμα και για δεκαετίες, πρέπει να ολοκληρωθούν ταχύτατα. Το υπουργείο είναι αποφασισμένο να επιταχύνει τις διαδικασίες σε αυτή την κατεύθυνση.»

Οι βουλευτές, από την πλευρά τους, επεσήμαναν την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης του έργου, γιατί στα Χανιά αναπτύσσονται δυναμικές καλλιέργειες, αλλά εξίσου σημαντικό είναι να διερευνηθούν και τα αίτια της σημερινής κατάστασης.
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια