Ανακοίνωση ΚΚΕ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης για τη Βιομηχανία Ζάχαρης

«Η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης κλείνει και μετατάσσεται όλο το μόνιμο προσωπικό. Αυτή την πορεία, που μας οδήγησε στο λουκέτο, τήρησαν ε...


«Η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης κλείνει και μετατάσσεται όλο το μόνιμο προσωπικό. Αυτή την πορεία, που μας οδήγησε στο λουκέτο, τήρησαν ευλαβικά όλες οι κυβερνήσεις τα τελευταία σχεδόν είκοσι χρόνια», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ, αναφορικά με τις εξελίξεις στη Βιομηχανία.

Η περιφερειακή κομματική οργάνωση σημειώνει ότι οι ποσοστώσεις που τέθηκαν στην παραγωγή ζάχαρης και τα προγράμματα επιδότησης για την εγκατάλειψη της καλλιέργειας, έφεραν το 2006 και το πρώτο κλείσιμο εργοστασίων, σε Λάρισα και Ξάνθη, με την απαξίωση να συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, οδηγώντας στην ώρα της «αποκάλυψης», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση. 
 
«Η κυβέρνηση προχωρά, πλέον, στις μετατάξεις του προσωπικού στους δήμους, χωρίς ακόμη να διασφαλίσει τα κονδύλια, παρότι είναι δική της ευθύνη η πληρωμή των εργαζομένων», υποστηρίζει επίσης το ΚΚΕ, και προσθέτει ότι αποτελεί υποχρέωση και η εξόφληση των τευτλοπαραγωγών, χωρίς καμία καθυστέρηση.
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια