Πάρκο Τρίτση: Έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας (ΦΕΚ)

Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας του Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και ...


Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας του Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης».

Ο «Φορέας Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης»», εφεξής ο «Φ.Δ.», είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου που έχει συσταθεί με το ν. 4414/2016 (Α΄149), έχει κοινωφελή χαρακτήρα, είναι μη κερδοσκοπικός και εποπτεύεται από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Στο Φορέα Διαχείρισης έχει παραχωρηθεί το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης και εκμετάλλευσης του Δημόσιου Κτήματος «Πάρκο Τρίτση» στη θέση «Πύργος Βασιλίσσης», όπως αυτό προσδιορίζεται και περιγράφεται στην από 18.3.2003 με αριθμ. Φ. 31.923 πράξη Παραχώρησης της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου, καθώς και των συστατικών και παραρτημάτων αυτού. Το «Πάρκο Τρίτση» εκτείνεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του στα όρια του Δήμου Ιλίου, ενώ τμήμα αυτού βρίσκεται και στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Δείτε περισσότερα παρακάτω:

ΦΕΚ
 
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 

Σχόλια