Το 2ο Ευρωπαϊκό Φόρουμ Αγροοικολογίας 26 έως 28 Σεπτεμβρίου 2019 στην Κρήτη

26 έως 28 Σεπτεμβρίου 2019 – Μετά την ενακτήρια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σχεδόν πριν από 2 χρόνια στη Λυών (Οκτώβρης 2017) ήρθ...26 έως 28 Σεπτεμβρίου 2019 – Μετά την ενακτήρια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σχεδόν πριν από 2 χρόνια στη Λυών (Οκτώβρης 2017) ήρθε η σειρά της χώρα μας να υποδεχθεί ένα σημαντικό γεγονός, τη διεξαγωγή του 2ου Ευρωπαϊκού Φόρουμ Αγροοικολογίας.

Επιστήμονες και εκπρόσωποι σημαντικών διεθνών οργανισμών θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να δώσουν νέα στοιχεία για την εξέλιξη της Αγροοικολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Φόρουμ αναμένεται να αποτελέσει μια διεθνή κομβική συνάντηση ενδιαφερόμενων μερών από όλη την Ευρώπη ενώ αποτελεί μια κατεξοχήν ευκαιρία παρουσίασης και ανάδειξης του Κρητικού πρωτογενούς τομέα σε σχέση με την αγροοικολογία και την αγροτική αειφορία.

Το 2ο Ευρωπαϊκό Φόρουμ Αγροοικολογίας διοργανώνει η Agroecology Europe (AEEU) σε συνεργασία με το Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας/Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Αγροοικολογικό Δίκτυο Ελλάδος, το IFOAM AGRIBIO Mediterraneo και την Περιφέρεια Κρήτης.

Ενδεικτικές θεματικές του Φόρουμ:
  • Μετάβαση στην αγροοικολογία
  • Ο ρόλος της αγροτικής βιοποικιλότητας
  • Εκπαίδευση & κατάρτιση, 
  • Διατροφή & συστήματα τροφίμων,
  • Πολιτικές για τη στήριξη της αγροοικολογίας,
  • Καινοτόμες γεωργικές πρακτικές.

Πότε: 26-28 Σεπτεμβρίου

Που: Ηράκλειο Κρήτης. Εγκαταστάσεις Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (πρώην ΤΕΙ Κρήτης)

Εγγραφή στο Φόρουμ έως 31 Αυγούστου εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο του φόρουμ εδώ και στα emails: gkisakis@staff.teicrete.gr και agroecologyeuropeforum@gmail.com
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια