Τελειώνει η κλεψύδρα με τη ζάχαρη

Φως στο βάθος του τούνελ φαίνεται να βγαίνει για την Ελληνική ζάχαρη και τους τευτλοπαραγωγούς μετά την πρόσφατη σύσκεψη στην Αθήνα για ...Φως στο βάθος του τούνελ φαίνεται να βγαίνει για την Ελληνική ζάχαρη και τους τευτλοπαραγωγούς μετά την πρόσφατη σύσκεψη στην Αθήνα για το μέλλον της βιομηχανίας, υπό τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη. 
 
Τις επόμενες ημέρες οι συζητήσεις θα κορυφωθούν για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία μίσθωσης των δύο ζαχαρουργείων στο Πλατύ και στις Σέρρες για τους επόμενους 28 μήνες, με τη σύμφωνη γνώμη Βέβαια και της Τράπεζας Πειραιώς που αποτελεί τον μεγαλύτερο πιστωτή της ΕΒΖ. 
 
Η μίσθωση θα γίνει από Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία με τη σειρά της θα μισθώσει τα δύο εργοστάσια στη Royal Sugar η οποία και θα αναλάβει τη λειτουργία τους. 
 
Ακολούθως θα πρέπει να υπάρξει ένας μεγάλος αγώνας δρόμου για να σωθεί η φετινή καμπάνια και να ολοκληρωθεί ομαλά η σεζόν με την απορρόφηση των 18.000 στρεμμάτων ζαχαρότευτλων, εκ των οποίων τα 6 στον νομό Λάρισας.
 


Από τον Γιώργο Ρούστα
roustas@eleftheria.gr

eleftheria.gr


 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια