7η Πανδημοτική Γιορτή Ελιάς στους Γόννους Τεμπών στις 23 & 24 Νοεμβρίου

Όλα έτοιμα για τη Γιορτή Ελιάς στους Γόννους Την 7η Πανδημοτική Γιορτή Ελιάς διοργανώνει το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου ο Δή...Όλα έτοιμα για τη Γιορτή Ελιάς στους Γόννους
Την 7η Πανδημοτική Γιορτή Ελιάς διοργανώνει το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου ο Δήμος Τεμπών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον ΔΟΠΑΠΕΠΤ και την Τοπική Κοινότητα Γόννων.

Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, για 7η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται η Πανδημοτική Γιορτή Ελιάς με σκοπό την ανάδειξη και προβολή τόσο των προϊόντων της Ελιάς, όσο και την επιμόρφωση των ελαιοκαλλιεργητών με ομιλίες – ημερίδα από καταρτισμένους επιστήμονες.

Η διήμερη γιορτή θα περιλαμβάνει επιμορφωτική ημερίδα για τους ελαιοπαραγωγούς, περίπτερα έκθεσης αγροτικών προϊόντων της περιοχής, καθώς και πολιτιστικές εκδηλώσεις και έκθεση φωτογραφίας. Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί και το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων της 7ης Πανδημοτικής Γιορτής Ελιάς. Για τον σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο Μακρυχωρίου με τους αρμόδιους φορείς που εμπλέκονται με σκοπό τον συντονισμό και τη σωστή διοργάνωση της Γιορτής.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης, ο αντιδήμαρχος Γόννων κ. Καραναστάσης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σίμος, ο πρόεδρος και το μέλος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Κρικώνης και κ. Λιακατάς αντίστοιχα, ο τ. δ/ντής του Ινστιτούτου Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών Λάρισας κ. Τσαντήλας, ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου -Λαογραφικού Μουσείου Γόννων κ. Καραβιδές και ο γεωπόνος υπάλληλος του δήμου Τεμπών κ. Μπετχαβές.
 


Από τον Γιώργο Ρούστα
 roustas@eleftheria.gr

eleftheria.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 

Σχόλια