ΟΠΕΚΕΠΕ: Ανοικτό το σύστημα για υποβολή εκπρόθεσμων Ενιαίων Αιτήσεων Ενίσχυσης (ΟΣΔΕ)

Ανοικτή παραμένει η εφαρμογή από τον αρμόδιο Οργανισμό του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (ΟΠΕΚΕΠΕ) για την υποβολή εκπρό...


Ανοικτή παραμένει η εφαρμογή από τον αρμόδιο Οργανισμό του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (ΟΠΕΚΕΠΕ) για την υποβολή εκπρόθεσμης Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (Ε.Α.Ε.).

Ως γνωστόν, την διαδικασία υποβολής Ε.Α.Ε. μπορούν να κάνουν όχι μόνο επαγγελματίες ελαιοπαραγωγοί, αμπελουργοί, κτηνοτρόφοι, μελισσοκόμοι, δενδροκαλλιεργητές, κηπευτικοπαραγωγοί και ψαράδες αλλά και οποιοσδήποτε έχει κάποια αγροτική εκμετάλλευση στο όνομά του με την οποία δηλώνει την έκταση που κατέχει – καλλιεργεί, ενοικιαζόμενη ή ιδιόκτητη.

Η επιλογή υποβολής εκπρόθεσμης Ε.Α.Ε., αυτή την χρονική περίοδο, επιτρέπει μόνο τη συμμετοχή σε διάφορες δράσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.), τη δημιουργία ή την συμμετοχή σε οικοτεχνία, αίτηση για άδεια χρήσης νερού (γεώτρηση) για αγροτική χρήση, λειτουργία υπαίθριου πάγκου, αγορά αγροτικού αυτοκινήτου, μετάκληση / απασχόληση παράτυπα διαμενόντων πολιτών τρίτων χωρών στην αγροτική παραγωγή, κλπ.

Τονίζεται ότι η εν λόγω εκπρόθεσμη Ε.Α.Ε. θεωρείται μη αποδεκτή για τη χορήγηση στον / στην δικαιούχο δικαιώματος για ενισχύσεις (βασική, πρασίνισμα, συνδεδεμένες ενισχύσεις, εξισωτική αποζημίωση) ούτε, κατά περίπτωση, μπορεί να αυξηθεί η αξία δικαιωμάτων ενίσχυσης, δηλαδή δεν θα μπει στη διαδικασία πληρωμής.

Διευκρινήσεις παρέχονται στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Αγροτών και στα Τμήματα Αγροτικών Επιδοτήσεων των κατά τόπους Αγροτικών Συνεταιρισμών που έχουν αναλάβει την συμπλήρωση και καταχώριση Ενιαίων Αιτήσεων Ενίσχυσης.

Εγγραφή και Πρόσβαση στην Εφαρμογή Υποβολής Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2019

Εξυπηρέτηση πολιτών :

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση για την Online Εφαρμογή Υποβολής ΕΑΕ 2019: 210 8802000

Λίστα με στοιχεία επικοινωνίας Πιστοποιημένων ΚΥΔ
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια