ΑΚΚΕΛ: Αισχροκέρδια οι φόροι στα καύσιμα - Ζητάει παρέμβαση εισαγγελέα & επιτροπής ανταγωνισμού.

Άμεση παρέμβαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού και του Υπουργείου Οικονομικών για τις τιμές των καυσίμων ζητά το ΑΚΚΕΛ Η ιστορικά πρωτοφανή...


Άμεση παρέμβαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού και του Υπουργείου Οικονομικών για τις τιμές των καυσίμων ζητά το ΑΚΚΕΛ

Η ιστορικά πρωτοφανής πτώση της τιμής του πετρελαίου εξέθεσε την κυβερνητική πρακτική της ανελέητης φορολογίας στα καύσιμα που ανεβάζει την τιμή των καυσίμων όσο χαμηλά και αν πέσει η διεθνής τιμή. Επιπρόσθετα με την κερδοσκοπία ανεβάζουν την τιμή των καυσίμων. 

Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) ζητά την άμεση παρέμβαση του Υπουργείου Οικονομικών για να μειώσει καταλυτικά τους φόρους στα καύσιμα και να εξυγιανθεί έτσι η αγορά καυσίμων, δεδομένου ότι με τις τιμές βαρελιού των προηγουμένων ημερών ο φόρος πετρελαίου στην Ελλάδα υπερβαίνει το 1100% !!!!! 
 
Πρόκειται σαφέστατα για αισχροκέρδεια κυκλωμάτων γύρω από την κυβέρνηση Μητσοτάκη κατά των Ελλήνων καταναλωτών. 

Απαιτούμε επίσης να ενεργοποιηθεί η Επιτροπή Ανταγωνισμού και να πατάξει τα επιπλέον φαινόμενα αισχροκέρδειας σε οποιοδήποτε στάδιο γίνονται ώστε να εξαλειφθεί και αυτή η εστία αισχροκέρδειας εις βάρος του ελληνικού λαού. Διαφορετικά, θα αποδειχθεί περίτρανα ότι η Επιτροπή και η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι τμήμα του δικτύου αισχροκέρδειας. 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 

Σχόλια