Χαιρετίζουν το άνοιγμα της εστίασης «μ’ ένα ποτήρι κρασί» οι Οινοπαραγωγοί της Κρήτης

Οι Οινοπαραγωγοί της Κρήτης με ανακοίνωσή τους χαιρετίζουν και στηρίζουν το ξεκίνημα της εστίασης στην Ελλάδα, σημειώνοντας ότι όλο αυτό...


Οι Οινοπαραγωγοί της Κρήτης με ανακοίνωσή τους χαιρετίζουν και στηρίζουν το ξεκίνημα της εστίασης στην Ελλάδα, σημειώνοντας ότι όλο αυτό τον καιρό οι οινοποιοί του νησιού δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να παράγουν, να δημιουργούν και να στηρίζουν την αμπελοκαλλιέργεια στο νησί.

«Με ένα ποτήρι εμφιαλωμένο Κρητικό κρασί ανά χείρας ευχόμαστε καλή επανεκκίνηση στους φίλους και συνεργάτες μας που διατηρούν εστιατόρια, wine bar, καφετέριες, ταβέρνες, και σήμερα μπαίνουν ξανά σε λειτουργία. Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη για όλους, όμως με αλληλεγγύη και κοινή προσπάθεια, θα μπορέσει ο κλάδος μας να ανακάμψει», αναφέρει το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης και τονίζει:.

«Προτρέπουμε τους καταναλωτές να επιλέγουν εμφιαλωμένο, ασφαλές και επώνυμο Κρητικό κρασί στηρίζοντας την τοπική οικονομία αλλά και ολόκληρη την αλυσίδα συνεργατών πίσω από την ετικέτα. Με το καλό να σμίξουμε ξανά με χαμόγελα, καταναλώνοντας υπεύθυνα ώστε να χαρούμε το καλοκαίρι που έρχεται».
 
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια