Στηρίζει τους οινοπαραγωγούς η Περιφέρεια Kρήτης

Τη στήριξη της Περιφέρειας στα θέματα που απασχολούν τους οινοποιούς της Κρήτης αλλά και στην προβολή και προώθηση των εκλεκτών κρασιών ...Τη στήριξη της Περιφέρειας στα θέματα που απασχολούν τους οινοποιούς της Κρήτης αλλά και στην προβολή και προώθηση των εκλεκτών κρασιών του νησιού στις Ελληνικές και ξένες αγορές, εξέφρασε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στη συνάντηση του που είχε χθες το απόγευμα στην Περιφέρεια με το Διοικητικό συμβούλιο του δικτύου οινοποιών ν. Ηρακλειου.

Στη συνάντηση με τον περιφερειάρχη, παρουσία της Περιφερειακής συμβούλου-προέδρου του Ευρωπαϊκού δικτύου AREPO Ειρήνης Χουδετσανάκη, τα μέλη του προεδρείου του δικτύου οινοποιών ανάφεραν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο τους, δίδοντας έμφαση στην «απόσταξη κρίσης», στην προβολή και προώθηση των Κρητικών οίνων, κ.α.

 
Ο περιφερειάρχης από την πλευρά του εξέφρασε την στήριξη του στον κλάδο, στα θέματα που τους απασχολούν αλλά και στην προβολή και προώθηση των εκλεκτών Κρητικών κρασιών.

Το διοικητικό συμβούλιο του δικτύου των οινοποιών ευχαρίστησαν τον κ. Αρναουτάκη για την εποικοδομητική συνάντηση αλλά και για την διαχρονική -όπως είπαν -στήριξη που παρέχει στον κλάδο τους.

Στην συνάντηση ήταν σύσσωμο το Δ.Σ, Νίκος Δουλουφάκης, πρόεδρος Δ.Σ, Κωστής Στραταριδάκης αντιπρόεδρος Δ.Σ, Ζαχαρίας Διαμαντάκης ταμίας Δ.Σ, Νίκος Γαβαλάς Γραμματέας Δ.Σ, Νίκος Μηλιαράκης μέλος Δ.Σ,και η Δ/ντρια του δικτύου Δρ. Έλλη Γκίκα.
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια