Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Στην Ανδρίτσαινα με ντόπιους παραγωγούς ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Βασιλόπουλος

Τα προβλήματα των ντόπιων παραγωγών που πωλούν τα προϊόντα τους στην λαϊκή αγορά της Ανδρίτσαινας άκουσε την περασμένη Παρασκευή ο Αντιπ...


Τα προβλήματα των ντόπιων παραγωγών που πωλούν τα προϊόντα τους στην λαϊκή αγορά της Ανδρίτσαινας άκουσε την περασμένη Παρασκευή ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος.

Αγροτοκτηνοτρόφοι και γεωργοί παράγουν και πωλούν στην τοπική λαϊκή αγορά γνήσια γαλακτοκομικά προϊόντα και φρέσκα λαχανικά ωστόσο όσο και αν θέλουν να διατηρήσουν την παραδοσιακή μορφή της με το πέρασμα των χρόνων αυτή τείνει να εξαφανιστεί. 

Ο κ Βασιλόπουλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς που λόγω της καραντίνας από την πανδημία δεν είχαν την δυνατότητα να πουλήσουν τα προϊόντα τους:

«Οι ντόπιοι παραγωγοί καθώς και ευρύτερα οι πωλητές στις λαϊκές αγορές αντιμετώπισαν προβλήματα όπως άλλωστε και όλη η αγορά λόγω της καραντίνας από την πανδημία του κορωνοϊού. Βρισκόμαστε δίπλα τους στο νέο αυτό ξεκίνημα που κάνουν, θα τους στηρίξουμε σαν Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο που μας δίνει η νομοθεσία. Θα διευκολύνουμε το έργο τους να βρεθούν ξανά όπως πρέπει στις λαϊκές αγορές για να πουλήσουν τα προϊόντα τους» επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης. 
 
 
  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια