ΟΑΕΔ: Ελάχιστη επιδότηση 826 ευρώ για πρόσληψη 9.200 ανέργων με πλήρη απασχόληση - Όλες οι λεπτομέρειες

Από την Πέμπτη,17 Σεπτεμβρίου στις 12 μ.μ. μπορούν οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα αλλά και οι κοινωνικές συνεταιριστ...


Από την Πέμπτη,17 Σεπτεμβρίου στις 12 μ.μ. μπορούν οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα αλλά και οι κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις να υποβάλουν αίτηση για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα 9.200 επιταγών μετατροπής της επιδότησης ανεργίας σε επιδότηση εργασίας του ΟΑΕΔ.

Το πρόγραμμα επιχορηγεί για το χρονικό διάστημα 12 μηνών εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που προσλαμβάνουν επιδοτούμενους ανέργους με "επιταγές επανένταξης" σε θέσεις πλήρους απασχόλησης. Το ελάχιστο ποσό επιχορήγησης που θα λάβει ο εργοδότης στο πλαίσιο του προγράμματος είναι 826 ευρώ σε μηνιαία βάση και 11.564 ευρώ σε ετήσια βάση. 

Ωφελούμενοι

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι: οι άνεργοι τακτικής επιδότησης στους οποίους υπολείπεται τουλάχιστον το 50% της επιδότησής τους και οι επιδοτούμενοι μακροχρόνια άνεργοι που μετατρέπουν το επίδομα ανεργίας τους σε «επιταγή επανένταξης στην αγορά εργασίας». 
 
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια