ΑΚΚΕΛ: Ανακοίνωση για άνανδρο & ύπουλο σχέδιο διάλυσης του κόμματος από Μητσοτάκη & Βορίδη...

Άνανδρο και ύπουλο σχέδιο διάλυσης του ΑΚΚΕΛ από Μητσοτάκη &Βορίδη   Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε μια προσπάθεια Μητσοτάκη Βορίδη ...Άνανδρο και ύπουλο σχέδιο διάλυσης του ΑΚΚΕΛ από Μητσοτάκη &Βορίδη  
Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε μια προσπάθεια Μητσοτάκη Βορίδη να πλήξουν το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας - ΑΚΚΕΛ, τον μοναδικό πολιτικό φορέα στην Ελλάδα που εκπροσωπεί τον πρωτογενή τομέα. Στην προσπάθεια αυτή έχουν επιστρατέψει ιδρυτικό στέλεχος του ΑΚΚΕΛ το οποίο εξαγοράστηκε πολιτικά και προσχώρησε στη ΝΔ. Στόχος να πλησιάζουν στελέχη του ΑΚΚΕΛ που είναι αναγνωρίσιμα, ακόμη και πολιτευτές μας και με πρόφαση τηλεδιασκέψεις που μετέχει ο υπουργός ή η υφυπουργός αλλά και με άλλες υποσχέσεις προσπαθούν δόλια να υφαρπάξουν στελέχη του ΑΚΚΕΛ. 

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι κομψό, τίμιο ή ηθικό για τα πολιτικά ήθη πρώην στέλεχος μας που προσχώρησε (δεν γνωρίζουμε με τι ανταλλάγματα) να έχει αναλάβει εργολαβία να πλησιάζει στελέχη του ΑΚΚΕΛ και να υπόσχεται πως κανείς δεν έχει να χάσει από την προσωπική σχέση με τον υπουργό και την υφυπουργό.

Στο ΑΚΚΕΛ δεν υπάρχουν έννοιες όπως ρουσφέτι και προσωπικές εκδουλεύσεις, στο ΑΚΚΕΛ υπάρχουν αγώνες για τα δίκαια του Πρωτογενούς τομέα. Η ΝΔ πάντοτε έψαχνε στα αποφάγια του ΑΚΚΕΛ και κάποιες φορές τα κατάφερνε όπως με το άτομο που έχουν αναθέσει την στρατολόγηση. Φυσικά θα υπάρχουν και αυτοί που θα πουλάνε τον αγώνα, άλλωστε οι Εφιάλτες δεν έλειψαν ποτέ από αυτή την χώρα. Το να μας πολεμάνε με κάθε ύπουλο τρόπο σημαίνει πως μας φοβούνται και έτσι πρέπει. 

Το ΑΚΚΕΛ είναι το μοναδικό κόμμα που προκαλεί πλήγμα στην εικόνα του Μάκη Βορίδη και ο κοιμισμένος γίγαντας των 600.000 αγροτών, κτηνοτροφών, ψαράδων και μελισσοκόμων είναι ο φόβος όλων των κυβερνήσεων. Φοβούνται μην κάποτε ξυπνήσουμε, φοβούνται το ΑΚΚΕΛ ως το μέσω αφύπνισης. 

Το σύστημα πάντα έχει πλοκάμια και χρήματα να εξαγοράζει συνειδήσεις, ξεχνάνε όμως πως τα στελέχη μας δεν είναι των Χάρβαρντ και της ελίτ και πλέον ο αγροτικός κόσμος έχει χιλιάδες ανθρώπους και μορφωμένους και με όρεξη που θα βγαίνουν συνέχεια μπροστά. 

Προσπάθησαν πολλές φορές να μας θάψουν αλλά το ΑΚΚΕΛ είναι σπόρος και πάντα ξαναφυτρώνει. 

Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν μετά σε πολεμάνε και στο τέλος νικάς έλεγε ο Γκάντι, αφού άρχισαν τον πόλεμο η νίκη είναι κοντά. 

Εμείς συνεχίζουμε τον σκληρό μα τίμιο αγώνα μας, δεν ξέρουμε να παίζουμε ύπουλα και κάτω από το τραπέζι, αυτά τα αφήνουμε στον Μητσοτάκη, τον Βορίδη και στα "κλεμμένα αποφάγια από το τραπέζι του ΑΚΚΕΛ ". 

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

 

 

Σχόλια