Γ. Ανδριανός(ΝΔ): Καλύτερες τιμές στο λάδι θέλουν οι παραγωγοί

Αναφορά προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη, κατέθεσε σήμερα ο βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημο...


Αναφορά προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη, κατέθεσε σήμερα ο βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός, με θέμα την ανάγκη αντιμετώπισης του προβλήματος των πολύ χαμηλών τιμών παραγωγού στο ελαιόλαδο

Οι χαμηλές τιμές παρατηρούνται για δεύτερη συνεχή χρονιά, κάνοντας ορατό τον κίνδυνο να καταστεί η ελαιοπαραγωγή ασύμφορη για τους καλλιεργητές, ιδιαίτερα, μάλιστα, εν μέσω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας.
Το κείμενο της Αναφοράς του βουλευτή Αργολίδας αναφέρει:

«Με την παρούσα Αναφορά, σας κοινοποιώ συνημμένως τη με αριθμό πρωτοκόλλου 10544/13-11-2020 επιστολή του Δημάρχου Ερμιονίδας με την οποία παρουσιάζεται το σοβαρότατο πρόβλημα της κατακόρυφης πρώτης της τιμής παραγωγού για το ελαιόλαδο, εξέλιξη που όπως επισημαίνεται στο κείμενο της επιστολής, δημιουργεί τον κίνδυνο η ελαιοκομία να καταστεί ασύμφορη για τον Έλληνα καλλιεργητή, γεγονός καταστροφικό για το εθνικό μας προϊόν.

Τούτων δοθέντων, σας καλώ να εξετάσετε τα διαλαμβανόμενα στην ως άνω επιστολή και να αναλάβετε τις προσήκουσες ενέργειες για την επίλυση του ζητήματος.»

ert.gr

  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

 

Σχόλια