Ενιαία ενίσχυση : Στις 17 με 18 Δεκέμβρη το υπόλοιπο 50% της ενιαίας (τσεκ) για τους αγρότες μαζί & η ενίσχυση για τις ελιές καλαμών

Πάει για 17 με 18 Δεκεμβρίου η καταβολή του υπόλοιπου 50% της ενιαίας ενίσχυσης στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, αν και γίνεται προσπάθε...


Πάει για 17 με 18 Δεκεμβρίου η καταβολή του υπόλοιπου 50% της ενιαίας ενίσχυσης στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, αν και γίνεται προσπάθεια για την ερχόμενη Παρασκευή το μεσημέρι από το ΟΠΕΚΕΠΕ.

Όπως αναφέρει ο agrotypos, στις 17-18 του μήνα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η πληρωμή της δεύτερης δόσης ενιαίας ενίσχυσης 2020.

Πληροφορίες από τη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρουν ότι γίνεται προσπάθεια να γίνει και νωρίτερα η συγκεκριμένη πληρωμή (βασική, πρασίνισμα, νέοι γεωργοί), ωστόσο το πιθανότερο πλέον είναι η πίστωση να γίνει στις 17-18 Δεκεμβρίου, όπως προ ημερών γράψαμε.

Μαζί, λένε οι ίδιες πληροφορίες θα πληρωθεί κατά τα φαινόμενα και η κορονίσχυση σε Καλαμών - κηπευτικά των 37,9 εκατ. ευρώ, ενώ αν τηρηθεί αυτό το χρονοδιάγραμμα η εξισωτική (256 εκατ. περίπου) πάει για μια εβδομάδα μετά, δηλαδή στις 23-24 Δεκεμβρίου.

Άλλα καθεστώτα, όπως των μικρών νησιών Αιγαίου πάνε για τέλος του τρέχοντος έτους.

thessaliatv.gr

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

 

Σχόλια