Προσφυγή κατά ΟΠΕΚΕΠΕ για Δηλώσεις ΟΣΔΕ

Δεκτό έκανε η Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών, το αίτημα αναστολής της διαγωνιστικής διαδικασίας που υπέβαλε η εταιρεία NEUROPUBLIC ...


Δεκτό έκανε η Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών, το αίτημα αναστολής της διαγωνιστικής διαδικασίας που υπέβαλε η εταιρεία NEUROPUBLIC A.E. κατά του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. και των όρων της Διακήρυξης για την επιλογή αναδόχου για την παροχή των υπηρεσιών που σχετίζονται με τη συντήρηση και την υποστήριξη λειτουργίας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΠΣ) του ΟΠΕΚΕΠΕ από το 2006 έως το 2020, καθώς και για την ανάπτυξη και υποστήριξη λειτουργίας των νέων Πληροφοριακών Συστημάτων για το έτος 2021, όπως επίσης και για το έργο «συντήρηση και υποστήριξη λειτουργίας της απαραίτητης πληροφορικής υποδομής για την υποβολή των Δηλώσεων Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης έτους 2021. Σύμφωνα με τη NEUROPUBLIC: 

«Εχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και τις Ανεξάρτητες Αρχές και με γνώμονα την πολυετή τεχνική εμπειρία της στην υπηρέτηση των συμφερόντων του αγροτικού κόσμου θα αναμένει την απόφαση επί της Προδικαστικής Προσφυγής που θα εκδικαστεί στις 15.1.2021».

 

eleftheria.gr

 

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια