Οι υποψήφιοι για τη Διεπαγγελματική Βάμβακος

Στις 10 Δεκεμβρίου έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων των συνεταιριστών για τη Διεπαγγελματικη Οργάνωση Βάμβακος, με την κάθε υποψηφιό...


Στις 10 Δεκεμβρίου έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων των συνεταιριστών για τη Διεπαγγελματικη Οργάνωση Βάμβακος, με την κάθε υποψηφιότητα να συνοδεύεται από συγκεκριμένο αριθμό υπογραφών μελών του εκάστοτε Συνεταιρισμού.

Βάσει καταστατικού στη νέα θητεία η θέση του προέδρου θα δοθεί στους συνεταιριστές, ενώ μέχρι τώρα την κατείχε ο εκπρόσωπος των εκκοκκιστών, Βασίλης Μάρκου. Η Γενική Συνέλευση της ΔΟΒ έχει προγραμματιστεί για τις 20 Ιανουαρίου στη Λάρισα, αν και λόγω κορονοϊού όλα είναι στον αέρα και στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου 9μελούς Διοικητικού Συμβουλίου.


Σε επίπεδο Κεντρικής Ελλάδας θα παραμείνουν στη νέα ΔΟΒ ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τρικάλων Αχιλλέας Λιούτας, ο πρόεδρος του νυν Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαμίας Θ. Παπαθανασόπουλος, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Νέα Ένωση» Καρδίτσας Βασίλης Γιαννάκος και το μέλος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών Γιώργος Καραΐσκος. Φαβορί για την προεδρία της Οργάνωσης είναι ένας εκ των δύο πρώτων, καθότι πρόεδροι συνεταιρισμών. 

Κάποιοι πάντως Λαρισαίοι συνεταιριστές προσπάθησαν να μπουν στο παιχνίδι των υποψηφιοτήτων, όμως γρήγορα απογοητεύτηκαν και υποχώρησαν, κάνοντας λόγο για καθεστωτικές νοοτροπίες και κλειστές διαδικασίες που δεν έσπαγαν με τίποτα. 

 eleftheria.gr

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια