Σέρρες: Η Συνεταιριστική Τράπεζα ζητά από τους τευτλοπαραγωγούς το 20% από τις πληρωμές του 2017

Ανάστατοι είναι οι Σερραίοι τευτλοπαραγωγοί μετά τις ειδοποιήσεις από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών, η οποία τους ζητά να καταβάλλουν το ...


Ανάστατοι είναι οι Σερραίοι τευτλοπαραγωγοί μετά τις ειδοποιήσεις από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών, η οποία τους ζητά να καταβάλλουν το 20% από τα χρήματα που έλαβαν για την πληρωμή της παραγωγής τους, για το 2017. 
 
Το 2018 μεσολάβησε η Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών, πλήρωσε τους παραγωγούς για τη σοδειά του 2017, και ταυτόχρονα δέσμευσε ποσότητα ζάχαρης από την ΕΒΖ, ίσης αξίας με τις πληρωμές τους.

Σήμερα και έχοντας περάσει τρία χρόνια, η Συνεταιριστική Τράπεζα έστειλε ειδοποιήσεις στους παραγωγούς να επιστρέψουν το 20% των χρημάτων που έλαβαν το 2018 ως πληρωμή της παραγωγής τους και μάλιστα εντόκως.

«Τελικά είναι πολλά τα σύννεφα από τα οποία πέφτουμε οι αγρότες και ειδικά το τελευταίο διάστημα. Αυτό, όμως, που γίνεται τις τελευταίες ημέρες δεν έχει καμία λογική. Τρία χρονιά μετά, καλούμαστε να καταβάλλουμε το 20% από τα χρήματα για τις σοδειές μας, από τον κόπο μας, τον ιδρώτα μας», δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο Στέργιος Νικολής.

 ert.gr

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

 

Σχόλια