Εργασίες στο φράγμα του Παμίσου στον Αρι & στη μεγάλη αρδευτική διώρυγα 3Δ της κάτω ζώνης του ΓΟΕΒ έγιναν από την Π.Ε. Μεσσηνίας

Εργασίες στο φράγμα του Παμίσου στον Αρι και στη μεγάλη αρδευτική διώρυγα 3Δ της κάτω ζώνης του ΓΟΕΒ έγιναν από την Π.Ε. Μεσσηνίας την Κυρια...


Εργασίες στο φράγμα του Παμίσου στον Αρι και στη μεγάλη αρδευτική διώρυγα 3Δ της κάτω ζώνης του ΓΟΕΒ έγιναν από την Π.Ε. Μεσσηνίας την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, προκειμένου να διασφαλιστεί η παροχή νερού για την αντιπαγετική προστασία των πατατοχώραφων στην διάρκεια της πολύ κρύας νύχτας της Κυριακής 17 προς την Δευτέρα 18 του μήνα.

Στην περιοχή βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων παρεμβάσεων εξέφρασε ευχαριστίες προς όσους εργάστηκαν για τον σκοπό αυτό.

«Καταφέραμε, όλοι μαζί, να λύσουμε όλα τα προβλήματα, ώστε σήμερα την νύχτα, οι πατατοπαραγωγοί μας απρόσκοπτα να αντιμετωπίσουν επιτυχώς τον παγετό. Θέλω να τους ευχηθώ ολόψυχα καλή χρονιά με υγεία, καλή δύναμη και καλό εισόδημα από τις καλλιέργειές τους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπεριφερειάρχης.

 in.gr

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

 

Σχόλια