Ο ΣΥΡΙΖΑ για την ενίσχυση παραγωγών φθινοπωρινής πατάτας

  “Aπάντηση άλλα αντ' άλλων από τον κ. Βορίδη για την ενίσχυση των παραγωγών φθινοπωρινής πατάτας” σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η Ολυμπία...


 
“Aπάντηση άλλα αντ' άλλων από τον κ. Βορίδη για την ενίσχυση των παραγωγών φθινοπωρινής πατάτας” σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η Ολυμπία Τελιγιορίδου, βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, αναπληρώτρια τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι “σε ερώτηση που καταθέσαμε με πρωτοβουλία μου 45 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την ενίσχυση των παραγωγών φθινοπωρινής πατάτας, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας, ο μέχρι πρότινος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βορίδης απάντησε ως συνήθως εκτός θέματος.

Στις 11 σελίδες της υποτιθέμενης απάντησης γενικολογεί αυτοθαυμαζόμενος για τα θέματα του υπουργείου, μα δε βρήκε να πει ούτε λέξη για το συγκεκριμένο ζήτημα της ανάγκης ενίσχυσης των παραγωγών της φθινοπωρινής πατάτας. Οταν όμως ηγείσαι υπουργείου, οφείλεις να απαντάς επί του συγκεκριμένου και όχι να εμπαίζεις τους αγρότες με εκθέσεις ιδεών και μάλιστα κακογραμμένες”.

 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online

  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια