Προγράμματα Επιμόρφωσης για τον Αγροδιατροφικό τομέα

   Τρία νέα προγράμματα επιμόρφωσης για τον Αγροδιατροφικό τομέα θα πραγματοποιηθούν από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Πανε...

  

Τρία νέα προγράμματα επιμόρφωσης για τον Αγροδιατροφικό τομέα θα πραγματοποιηθούν από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Πρόκειται για:


Γαλακτοκομία-Τυροκομία 4 μήνες (100 ώρες), 6 ECTS, Αγροδιατροφική Κληρονομιά και Επιχειρηματικότητα, 3 μήνες (70 ώρες), 5 ECTS και Μεθοδολογικά εργαλεία ανάπτυξης συστημάτων διαχείρισης για την παραγωγή και τον έλεγχο των τροφίμων ISO 22000:2018, ISO 9001:2015, ISO 17025:2017, 2 μήνες (50 ώρες), 3 ECTS.

Τα προγράμματα συντονίζουν η δρ. Ελένη Μαλισσιόβα, επίκουρος Καθηγήτρια του Τμήματος Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και ο δρ. Αθανάσιος Μανούρας, καθηγητής του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας. 


Οι εκπαιδευτές προέρχονται κυρίως από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, αλλά και από Πανεπιστήμια του εξωτερικού, φορείς και οργανισμούς και τον ιδιωτικό τομέα. 


Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των συγκεκριμένων προγραμμάτων επιμόρφωσης δίνουν έμφαση στις ανάγκες της αγοράς εργασίας, έχοντας σαν βασικό μέλημα να εφοδιάσουν τους εκπαιδευόμενους με γνώσεις, δεξιότητες και στάσεις που θα υποστηρίξουν την επαγγελματική τους εξέλιξη στον κλάδο της αγροδιατροφής. 


Μέθοδος Υλοποίησης:
Σύγχρονη και ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση (e-learning). Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων 31 Ιανουαρίου 2021. 


Για περισσότερες πληροφορίες: http://learning.uth.gr/programs/

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

 

 

Σχόλια