Έγκριση των σχεδίων βελτίωσης για τους επιλαχόντες αγρότες ζητά ο Β. Κόκκαλης

«Να αρθεί η αδικία με τους επιλαχόντες αγρότες, που αρχικά είδαν τα σχέδια βελτίωσής τους να εγκρίνονται αλλά στη συνέχεια έμειναν εκτός λόγ...


«Να αρθεί η αδικία με τους επιλαχόντες αγρότες, που αρχικά είδαν τα σχέδια βελτίωσής τους να εγκρίνονται αλλά στη συνέχεια έμειναν εκτός λόγω έλλειψης κονδυλίων», ζητά ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Β. Κόκκαλης με αναφορά του προς τον αρμόδιο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπ. Λιβανό.


Ο κ. Κόκκαλης επισυνάπτει στην αναφορά του υπόμνημα από τη συντονιστική επιτροπή αγροτών Κεντρικής Ελλάδας όπου τονίζεται ότι «πάρα πολλοί, παλιοί και νέοι, αγρότες του μέτρου 6.1, τόσο στην Κεντρική, όσο και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα βρέθηκαν στην δυσάρεστη θέση των επιλαχόντων, παρόλο που αρχικά είχαν εγκριθεί στο πρόγραμμα, λόγω έλλειψης κονδυλίων».


Ο Λαρισαίος βουλευτής παραθέτει αυτούσιο το υπόμνημα της επιτροπής, όπως απεστάλη στους αρμόδιους φορείς και ζητά από τον υπουργό να προβεί στις δέουσες ενέργειες, ώστε άμεσα όλοι οι επιλαχόντες αγρότες-επενδυτές να εγκριθούν στο πρόγραμμα 4.1.1. με την παροχή επιπλέον κονδυλίων.

ert.gr

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια