Χανιά: Έκλεβε αβοκάντο και τα πουλούσε στο Facebook

Περισσότερα από 200 κιλά αβοκάντο είχε καταφέρει να αποσπάσει από χωράφι στα Χανιά, ένας 43χρονος Βούλγαρος ο οποίος συνελήφθη. Ειδικότερα,...


Περισσότερα από 200 κιλά αβοκάντο είχε καταφέρει να αποσπάσει από χωράφι στα Χανιά, ένας 43χρονος Βούλγαρος ο οποίος συνελήφθη.

Ειδικότερα, ο δράστης αφαιρούσε από αγροτεμάχιο σε περιοχή του Δήμου Χανίων, ποσότητες αβοκάντο, αλλά αυτό γινόταν σταδιακά μέχρι που την…πάτησε λόγω Facebook.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, αυτό γινόταν για περίπου δύο μήνες, με τις ποσότητες που κατάφερε να αποσπάσει τελικά ο 43χρονος να ανέρχονται στα 200 κιλά αβοκάντο.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και τη συνδυαστική ανάλυση στοιχείων, προέκυψε ότι ο δράστης διέπραξε τις παραπάνω κλοπές και στη συνέχεια διέθετε προς πώληση την αφαιρεθείσα ποσότητα αβοκάντο μέσω της εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης (Facebook).

Oι αστυνομικοί τον συνέλαβαν σε προκαθορισμένη συνάντηση που είχαν για την πώληση ποσότητας αβοκάντο. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων. 
 
cretapost.gr

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια