Αιτήσεις για επιδότηση για βάσεις κυψελών έως 10 Φεβρουαρίου

Την προμήθεια μεμονωμένων κινητών βάσεων κυψελών για πρώτη φορά έρχεται να επιδοτήσει η δράση 3.1 «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακιν...


Την προμήθεια μεμονωμένων κινητών βάσεων κυψελών για πρώτη φορά έρχεται να επιδοτήσει η δράση 3.1 «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων», μέχρι 9 ευρώ ανά κινητή βάση, σύμφωνα με υπουργική απόφαση, με τις αιτήσεις να είναι ανοιχτές έως 10 Φεβρουαρίου. 

Οι αιτήσεις πραγματοποιούνται στα τοπικά Κέντρο Μελισσοκομίας, με τη δράση 3.1 να επιδοτεί ακόμα την αντικατάσταση κυψελών με το ποσό ενίσχυσης να κυμαίνεται κοντά στα 16-18 ευρώ ανά κυψέλη.
 

Όσον αφορά ειδικότερα την προμήθεια μεμονωμένων κινητών βάσεων κυψελών στη σχετική υπουργική απόφαση αναφέρεται πως επιλέξιμη δαπάνη αποτελεί το κόστος για την προμήθεια μεμονωμένων κινητών βάσεων κυψελών, είτε ξύλινες, είτε πλαστικές. 

Η καθαρή αξία της κάθε μεμονωμένης κινητής βάσης καθορίζεται μέχρι του ποσού των εννέα ευρώ. Το μέγιστο ποσοστό προμήθειας μεμονωμένων κινητών βάσεων, καθορίζεται σε 20% επί των κατεχομένων κυψελών.

Στήλη Αγροτική Εφόδια

eleftheria.gr

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια