Βασίλης Κόκκαλης: Να εγκριθούν και τα σχέδια βελτίωσης των επιλαχόντων αγροτών

Να αρθεί η αδικία με τους επιλαχόντες αγρότες που αρχικά είδαν τα σχέδια βελτίωσής τους να εγκρίνονται αλλά στη συνέχεια έμειναν εκτός λόγω ...


Να αρθεί η αδικία με τους επιλαχόντες αγρότες που αρχικά είδαν τα σχέδια βελτίωσής τους να εγκρίνονται αλλά στη συνέχεια έμειναν εκτός λόγω έλλειψης κονδυλίων, ζητά ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Κόκκαλης με αναφορά του προς τον αρμόδιο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό.

Ο κ. Κόκκαλης επισυνάπτει στην αναφορά του υπόμνημα από τη Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Κεντρικής Ελλάδας όπου τονίζεται ότι «πάρα πολλοί, παλιοί και νέοι, αγρότες του μέτρου 6.1, τόσο στην Κεντρική, όσο και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση των επιλαχόντων, παρόλο που αρχικά είχαν εγκριθεί στο πρόγραμμα, λόγω έλλειψης κονδυλίων».


Ο Λαρισαίος πολιτικός παραθέτει αυτούσιο το υπόμνημα της επιτροπής, όπως απεστάλη στους αρμόδιους φορείς και ζητά από τον υπουργό να προβεί στις δέουσες ενέργειες, ώστε άμεσα όλοι οι επιλαχόντες αγρότες-επενδυτές να εγκριθούν στο πρόγραμμα 4.1.1. με την παροχή επιπλέον κονδυλίων.

eleftheria.gr

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια